[VIDEO] Een week aan boord in Fiji

Pak je bakje popcorn, een lekker glaasje priklimonade en zet je telefoon voor twintig minuten op ‘niet storen’!
Geïnspireerd door jullie vragen tijdens ons bezoek aan Nederland hebben we de GoPro weer eens ter hand genomen en iMovie aangeslingerd. Speciaal voor jullie hebben we een week op Waya Island in de Yasawa-groep van Fiji vastgelegd op film! Kijk hier de video!

10 comments

 • Ineke Kerstens

  Hartstikke leuk zo’n echte film.
  Jullie kunnen zo reisprogramma’s gaan maken

  Maar Kitty ook blijven schrijven hoor, ook stik leuk.
  Ik snap wel dat jullie niet in Nederland wilden blijven.
  Zo’n vrij zonnig avontuurlijk leven kun je niet vaarwel zeggen

  Blijf genieten en ons verwennen met jullie filmpjes en schrijverijen

 • Luuk de Wit

  Hallo Laurens en Kitty, foto’s die jullie plaatsen geven best wel een goed beeld van wat jullie doen en waar jullie zijn, maar deze film is subliem, het is net of je met jullie mee gaat echt het was genieten om dit te zien. Een hele mooie en veilige reis weer toegewenst naar de volgende bestemming., groetjes Luuk

  • Laurens@Tiago

   Ha Luuk! Ja, bewegend beeld en gesproken tekst voegt wel een dimensie toe hè? Leuk dat er positieve reacties zijn, dat maakt dat ik zin krijg om de volgende te maken. We hebben nog flink wat materiaal liggen van de afgelopen jaren. Panama kanaal zal jou ook wel interesseren, denk ik? Misschien wordt dat de volgende wel! Groeten!

 • Trinet van Stee

  SUPER!!
  Wat is het mooi daar!
  En dat weer!! Jaloersmakend,
  En héél leuk om jullie weer ‘in life’ te zien!
  Knuffels van mams.

 • Frank Delanoy (Racoon)

  Aller liefste Kitty en knappe Laurens, het is ongelooflijk om jullie “life” te zien en over Uw schouders mee te kunnen kijken in een wereld waar wij alleen maar van kunnen dromen ….
  Sinds onze kennismaking en afscheid in Dieppe is er geen moment dat wij niet weten waar jullie uithangen, dankzij … AIS … maar jullie verhalen zijn echt wel de “kers op de taart” !
  Dus Kitty en Laurens, leef, geniet, wees alert, zorg voor U zelf (EN UW BOOT) en laat ons mee genieten van al Uw ervaringen (waar dan ook).
  De Racoontjes (Diane en Frank)

  • Laurens@Tiago

   Dag Diane en Frank, dank voor jullie heerlijke reactie. Dat wij na al die tijd nog contact hebben, typeert het zeilersleven voor mij. Mensen als jullie motiveert mij om filmpjes samen te gaan -en blijven- stellen! Het ga jullie, en natuurlijk de Racoon, goed! Liefs van Laurens en kapitein Kitty

 • Margriet

  Hallo Kitty en Laurens, Wat ontzettend leuk en informatief deze film. Zo met jullie meelopen de berg op, deed mij ook bijna hijgen. En als je gevoelig bent voor zeeziek zijn, zou dat ook weleens kunnen als ik zo meekijk. Leuk te zien hoe gemakkelijk jullie contact maken met de lokale bevolking . Zo vredig en lief zou ik bijna zeggen. Misschien een te romantisch beeld in de huidige wereld, maar wel fijn te zien dat dit ook nog bestaat. Zoals ook al eerder geschreven, ik mis ook de verhalen van Kitty. Dat geeft weer een ander inkijkje in jullie beleving.
  Vanuit het gure en koude België een lieve groet van Hen en Margriet.

 • marijkejoris

  Lieve dochter en schoonzoon, wat n supermooie film. Dat wordt meer dan 1 keer kijken!
  Geweldig om jullie zo blij te zien en te genieten van al t moois en de inwoners van t eiland.
  Voor straks: fijne reis en let goed op elkaar .
  Dikke knuffel van Marijke en Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *