VIDEO – Carieb: cool of kermis?

We zijn dus in het Caraïbisch gebied. We gingen hier negen weken geleden nieuwsgierig, maar niet geheel onbevooroordeeld naar toe. Het beeld dat we ons vooraf vormden van wat in zeilersland ‘de Carieb’ wordt genoemd, hád ons tegen kunnen houden…

Zon, helderblauwe zee, witte stranden, palmbomen, cocktails, billenschuddende ronde dames, ja. Maar ook luidruchtige (Amerikaanse) toeristen in Hawaiishirts op huurcatamarans, jetski’s en cruiseschepen, idioot volgeladen ankerplaatsen, en prijzen die niet lekker in ons maandbudgetje passen. Wordt het cool of kermis?

Maar waar zouden we zijn als we niet steeds aan het naïeve grenzende moed en onverschrokkenheid tonen? Er zit niks anders op. We zetten koers van Suriname naar Guadeloupe en laten ons verrassen… 

Klik hier voor de video

7 comments

 • De Racoon(tjes)

  Hallo schatten … we genieten van je verhalen en “varen” in gedachte en via Google Earth mee tot op de plaatsen waar jullie verblijven, dan hebben we een beeld van wat jullie in levende lijve zien !
  Geniet ervan (een beetje veel jaloers … maar ja )

 • luuk

  Dit is echt een prachtig filmpje wat jullie gemaakt hebben dit geeft het leven in de Carieb geweldig weer. Wat een super reis is dit en wat een leven. Dit is heel wat anders dan georganiseerde ANWB rondreisjes waar Jeu de Boules het TOP vermaak is.
  Je lucht opnames zijn trouwens Super

 • Marleen

  Leuke film zeg, goed gemonteerd! En fantastisch onderwaterfilmpje van die schildpad 🙂

 • Anne

  Superleuke film!!!

 • Rico

  Looking gooooood…..

 • Debby en John

  Helemaal geweldig,jullie leven de droom van heel veel mensen
  Wat een ontzettend mooi filmmateriaal hebben jullie al gemaakt.
  Geniet van elke minuut ,wat een wereldreis…echt top…groetjes vanuit het regenachtige Easterwood-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *